LOCALIZARE

La Arcadia Apartments Domenii toate punctele de interes sunt chiar lângă tine, astfel încât să poți avea mai mult timp pentru activitățile care-ți fac plăcere și mai mult timp pentru familia ta. Aici, momentele, interesele și locurile se reunesc pentru a forma o destinație ideală care vă întâmpină acasă. Explorează zona Domenii, înconjurată de foarte multe spații verzi, case și vile construite în perioada interbelică, ce conturează o atmosferă artistică vibrantă în orice moment al zilei. Sprijină producătorii locali și mergi la o plimbare de 10 minute până la Piața Domenii, sau, dacă dorești să te relaxezi și să cinezi în oraș, restaurante și cafenele sunt la o distanță de 5-20 de minute. Dacă ceea ce cauți nu se regăsește în zona Domenii, Piața Victoriei este la  5-10 minute distanță și la doar 15 minute cu mașina se regăsește  zona comercială și de birouri Floreasca/Barbu Văcărescu. 

Locuind la Arcadia Apartments Domenii, te poți bucura zilnic de frumusețea zonei și ai garanția faptului că aceasta va rămâne neschimbată. Fiind o zonă încărcată de istorie, construită în perioada interbelică pentru elitele bucureștene, Domenii are un grad de protecție maxim, Primăria Capitalei cheltuind sume mari pentru protejarea acesteia. Tocmai de aceea este și una dintre cele mai bine conservate zone ale Bucureștiului.

TRANSPORT

Stație Metrou Grivita 
Statie autobuz Griro 
Statie tramvai Piata Domenii

ÎNVĂȚĂMÂNT

Scoala gimnaziala Eugen Barbu
Scoala gimnaziala Sf. Nicolae 
Scoala Particulara Sector 1  Teddybar
Colegiul National Aurel Vlaicu
Liceul Teoretic "Nicolae Iorga"Colegiul Național de Informatică “Tudor Vianu”

RESTAURANTE SI MARKET

Kunnai
La Samuelle
Trattoria Verdi Aviatorilor
Piata Domenii
Mega Image
Lidl
Carrefour
Mall Baneasa
Sabatini
Beraria H
SOLD BY

Copyright © ARCADIA APARTMENTS 2021

Proudly designed in Romania

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram